Acuan kuih kapit online dating

Wah berdentum dentum bunyi bunga api menjelang tahun baru 2011.

Nak azam berazam ker lagi bila usia makin meningkat ni.

Okeylah akak nak pot pet pot pet tentang peranan nombor dalam hidup akak. Berbahagia juga sebab suami telah dapat kerja di Kuala Lumpur.

Nak dail no talipon, hp, account bank, no plat kereta, motosikal dan segala macam nombor yang nak kena ingat termasuk gak nombor ekor. Bernikah dengan suami tercinta yang di lahirkan pada 22.06 pada pagi 5.1.1986 dan bersanding pada sebelah tengahari merupakan kenangan terindah. Pada 4.10.1988 akak telah selamat melahirkan seorang lagi anak lelaki di Hospital Besar, Kuala Lumpur.

Sebab tanpa nombor , camner kita nak ingat tarikh penting.

Sambil-sambil tu agenda kami santai2 ke halaman kampung datukku, ya....

8 tahun ku tidak pernah ke rengit kerana selepas arwah meninggal dunia, family ibu berhijrah ke bandar...

Rindu bau kampung dan air tanah gambut yang mengalir....

Jadi pada 29.6.2009 saya pun siapkan segala benda untuk kek ini. Lupa dan kalau ingat pun tak tau, yg sifat kelelakian tu macam mana.

Tanpa saya sedari kek siap pada pukul 12 tgh malam.

Search for acuan kuih kapit online dating:

acuan kuih kapit online dating-42acuan kuih kapit online dating-43acuan kuih kapit online dating-48

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “acuan kuih kapit online dating”

  1. Nel 1983 la rete acquista grande notorietà grazie all'innovativo Drive In, trasmissione cult degli anni ottanta condotta da Gianfranco D'Angelo ed Ezio Greggio, insieme a tanti comici come Enrico Beruschi, e soubrette tra cui Carmen Russo, Lory Del Santo, Tinì Cansino ed Eva Grimaldi.